Optički Internet

Kopernikus Technology Optički Internet

Od svih tehnologija za prenos podataka, Internet putem optičke mreže je višestruko najbolji: simetričan kapacitet, velike brzine, visok stepen pouzdanosti u radu su prednosti ovakvog povezivanja na svetsku Internet mrežu.

Internet putem optičke mreže izuzetno je pogodan za poslovne korisnike koji ne samo da primaju nego i šalju veću količinu podataka ili informacija.

Koristeći optički kabal, korisnik se povezuje na najbližu tačku Kopernikus mreže, a krajnja tačka optičkog vlakna je u prostorijama korisnika po njegovoj želji.

Zagarantovane brzine downloada (skidanje potataka sa interneta) i uploada (slanje podataka ka internetu) su simetrične i kreću se do 1 Gbps.

Ukoliko imate više poslovnih jedinica u jednom gradu, možemo ih povezati, neosvetljenim optičkim vlaknima (dark fiber), i obezbediti Vam nesmetanu komunikaciju i protok podatka u okviru Vaše firme.

Molimo Vas da nam, ukoliko ste zainteresovani, na osnovu ove opšte ponude dostavite konkretnije zahteve, kako bi mogli da sačinimo adekvatnu ponudu.

Dovoljno je da nam pošaljete e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovete našu glavnu službu za podršku korisnika u Beogradu 011/21-77-20 ili lokalnu službu za podršku korisnika u Vašem gradu i izrazite želju koju od naših usluga želite da ostvarite. Javite se, sigurni smo da ćete biti zadovoljni!

Kopernikus Technology Optički Internet

Kopernikus

Technology Group

Demo

Korisnički

servis

0800 100 004

011 21 777 20

bgdservis@kopernikus.rs

Beograd, Srbija

11000, jurija Gagarina 206

Privatni korisnici

Poslovni korisnici

Kopernikus Technology

Autorsko pravo © 2014
Kopernikus Technology Group
Izradio Web Smartness
Kopernikus Technology Logo