Opis Internet paketa

Kroz kratak opis paketa ćemo pokušati da Vas upoznamo sa programom usluga koje smo
pripremili za Vas. Želja i cilj nam je bio da napravimo spektar usluga - paketa u kojima će
svako moći da nađe nešto za sebe. Osluškivali smo i našu konkurenciju, pa smo cene
paketa, naročito onih nižih (po brzini i saobraćaju) sa cenama spustili ispod svih naših
konkurenata. U narednom periodu, sa povećanjem broja korisnika, te cene će sigurno biti još niže.
Naša preporuka je da Vam izbor paketa ne zadaje velike brige, jer ćete na kraju svakog
meseca moći da pređete na korišćenje drugog paketa, bez ikakvih dodatnih troškova.

START SURF

Icon 01

START SURF

Paket je projektovan za korisnike koji kreću u osvajanje Interneta. Koristeći ovaj paket možete ''surfovati'' Internetom velikom brzinom. Brzina download-a (ka korisniku) je izuzetno velika - 3072 Kb/s, a upload-a (od korisnika) - 256 Kb/s. Saobraćaj se meri samo u jednom pravcu - ka korisniku (download), dok se drugi pravac, od Vas ka Mreži (upload), ne meri i ne naplaćuje. Količina saobraćaja je limitirana na mesečnom nivou i iznosi 1500 MB. To ne znači da nećete biti u mogućnosi da koristite Internet ukoliko pređete mesečni limit u toku meseca .Tada će biti dovoljno da nam uputite zahtev za prekoračenje. Vaša konekcija će biti vraćena na istu brzinu, a saobraćaj koji se ostvari od tog momenta do kraja meseca (download) će biti dodatno naplaćen na cenu paketa (po aktuelnom Cenovniku - za 1MB prekoračenja 0,5 Dinara).
Uz paket dobijate e-mail nalog sa 60 MB prostora na našem serveru.

HOME SURF

Icon 03

HOME SURF

Paket je po brzini identičan paketu START SURF, sa razlikom da je kolicina saobraćaja (download) dva puta veća i iznosi 3000 MB
Ostali elementi su isti kao i u START SURF paketu.

FLAT BASIC

Icon 04

FLAT BASIC

Paket je projektovan za korisnike koji žele neograničen protok informacija (saobraćaj), ali im brzina prenosa nije od presudne važnosti. U ovom paketu nema merenja saobraćaja, a brzina prenosa je ka korisniku 4096 Kb/s, a od korisnika 640 Kb/s. Ovaj paket Vam omogućava da koristite Internet servise bez ikakvih ograničenja.
Uz paket dobijate jedan e-mail nalog sa 60 MB prostora na našem serveru.

FLAT HOME

Icon 04

FLAT HOME

Ovaj paket smo projektovali za prosečnog Internet korisnika i po karakteristikama, ali i po ceni (u odnosu na konkurenciju, najjeftiniji je i sa najvećem brzinom download/upload - ovaj i predhodni paket su jeftiniji i od Telekomovih ADSL paketa, a imaju mnogo veću brzinu u smeru ka korisniku). Nema merenja saobraćaja, a brzina prenosa je ka korisniku 8192 Kb/s, a od korisnika 768 Kb/s. Možete koristiti sve Internet servise.
Uz paket dobijate e-mail nalog sa 60 MB prostora na našem serveru.

FLAT TURBO

Icon 04

FLAT TURBO

Paket je projektovan za naprednog Internet korisnika, koji ima potrebe za većim brzinama download-a - 16384 Kb/s i upload-a - 1024 Kb/s. Ne meri se saobraćaj, možete koristiti sve Internet servise.

Uz paket dobijate e-mail nalog sa 60 MB prostora na našem serveru.

PROFI D S + KTV

Profi D S plus KTV

PROFI D S + KTV

Paket je projektovan za najzahtevnije korisnike, koji imaju potrebu za velikim brzinama download-a i upload-a. Zasnovan na DOCSIS 3.0 standardu koji omogućava brzinu download-a do 30 Mb/s i upload-a do 1792 Kb/s. Bez merenja protoka i ograničenja Internet servisa pruža mogućnost razmene podataka, muzičkih i video sadržaja, gledanje video snimaka visoke definicije (HD) i igranje on-line kompjuterskih igara brže nego ikada pre. Paket se može unaprediti i fiksnom IP adresom.
U cenu paketa je uračunata pretplata za KTV.

Uz paket dobijate do tri e-mail naloga sa 60MB prostora na našem serveru.

PROFI D M + KTV

Profi D M plus KTV

PROFI D M + KTV

Paket je projektovan za najzahtevnije korisnike, koji imaju potrebu za velikim brzinama download-a i upload-a. Zasnovan na DOCSIS 3.0 standardu koji omogućava brzinu download-a do 40 Mb/s i upload-a do 2 Mb/s. Bez merenja protoka i ograničenja Internet servisa pruža mogućnost razmene podataka, muzičkih i video sadržaja, gledanje video snimaka visoke definicije (HD) i igranje on-line kompjuterskih igara brže nego ikada pre.Paket se može unaprediti i fiksnom IP adresom.
U cenu paketa je uračunata pretplata za KTV.

Uz paket dobijate do tri e-mail naloga sa 60MB prostora na našem serveru.

PROFI D L + KTV

Profi D L plus KTV

PROFI D L + KTV

Paket je projektovan za najzahtevnije korisnike, koji imaju potrebu za velikim brzinama download-a i upload-a. Zasnovan na DOCSIS 3.0 standardu koji omogućava brzinu download-a do 50Mb/s (4 puta brži od najvećeg ADSL paketa)i upload-a do 2560 Kb/s. Bez merenja protoka i ograničenja Internet servisa pruža mogućnost razmene podataka, muzičkih i video sadržaja, gledanje video snimaka visoke definicije (HD) i igranje on-line kompjuterskih igara brže nego ikada pre. Paket se može unaprediti i fiksnom IP adresom. U cenu paketa je uračunata pretplata za KTV.

Uz paket dobijate do tri e-mail naloga sa 60MB prostora na našem serveru.

PROFI D XL + KTV

Profi D XL plus KTV

PROFI D XL + KTV

Paket je projektovan za najzahtevnije korisnike, koji imaju potrebu za velikim brzinama download-a i upload-a. Zasnovan na DOCSIS 3.0 standardu koji omogućava brzinu download-a do 70Mb/s (6 puta brži od najvećeg ADSL paketa)i upload-a do 3 Mb/s. Bez merenja protoka i ograničenja Internet servisa pruža mogućnost razmene podataka, muzičkih i video sadržaja, gledanje video snimaka visoke definicije (HD) i igranje on-line kompjuterskih igara brže nego ikada pre.
Paket se može unaprediti i fiksnom IP adresom. U cenu paketa je uračunata pretplata za KTV.

Uz paket dobijate do tri e-mail naloga sa 60MB prostora na našem serveru.

Prijava

NAPOMENA

Tarifiranje paketa i naplata računa je na mesečnom nivou (kalendarski mesec), račun plaćate za po isteku meseca u kome se koristi Usluga kablovskog Interneta.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Kopernikus

Kopernikus

Technology Group

Demo

Korisnički

servis

0800 100 004

011 21 777 20

bgdservis@kopernikus.rs

Beograd, Srbija

11000, jurija Gagarina 206

Privatni korisnici

Poslovni korisnici

Kopernikus Technology

Autorsko pravo © 2014
Kopernikus Technology Group
Izradio Web Smartness
Kopernikus Technology Logo